Щодня з 9:00 до 21:00

Велика книга ігор, дидактичні настільні ігри, 15 ігор, FastAR kids, українська мова, 30*21см (237479)

В наявності
(Відгуків: 0)
  • 1090 грн

Призначення - розвиток навичок розрізнення та найменування місцеположення предметів, ознак предметів, вивчення емоцій, поняття «добре»-«погано», «добро»-«зло», соціальних навичок, професій та їх функцій забезпечення проведення дидактичних занять, розвитку мовлення, мислення, комунікації; використовується для забезпечення у дітей уяви, мови, сприяння розширенню загального світогляду осіб, розвитку творчості та кмітливості;

Склад:

10 розвивальних ігр у вигляді одної книжки, що забезпечує зручне використання та зберігання. Планшетні поля із зображенням місцеположення предметів/людей/тварин, овочів, фруктів,казкових персонажів із зображенням ознак предметів , із зображенням цифр, фігур,кольорів, тощо.

Книжка має спеціальне віконце, де зберігаються фішки для гравців -7 од., кубики з крапками від 1 до 10;

Різновиди ігор: лото, доміно, маршрутні ігри, ігри-лабіринти,тощо.

Формат продукції 215 на 300 мм, тверда обкладинка з висіченим отвором для фішок та кубиків, папір 150гр/м.кв. крейдований, розвороти проклеєні палітурним картоном товщиною не менше 1,75 мм, кольоровий друк, обов’язкова інструкція до кожної гри. Всі набори виготовлені з екологічно-безпечних матеріалів та відповідають світовим стандартам якості та безпеки для дітей.

Для дітей дошкільного віку дуже важливий процес розвитку та виховання. Окрім звичного навчання в школі потрібно тренувати їх логічне мислення, уяву, покращувати пам'ять та дисципліну. Але іноді дітей складно зацікавити та розпочати саморозвиток. Саме для цього ми створили інноваційні настільні ігри дітям від 3 років. 

Навчальні ігри завжди відігравали важливу роль в становленні та формуванні особистості. Фахівці стверджують, що виховання в ігровій формі викликає інтерес та зацікавленість, сприяє кращому зв'язку між батьками та дітьми. 

Набір підійде для всіх -  допитливих та посидючих, активних чи сором'язливих. У дітей сформуються розумові здібності, психічна поведінка, розвиватимуться навички спілкування. Розвиваючі ігри широко використовують як дидактичний матеріал в садочках та  школах. Наші книги рекомендовані МОН України для використання для дітей в загальноосвітніх закладах освіти. Термін використання набору за допомогою інтерактивної технології безстроковий. Програма підтримує українську мову. 

Розвивайте свою дитину фізично, інтелектуально, морально та емоційно разом з дидактичним набором «Ігри для дітей». 

ISBN
978-617-8237-47-9
Вес
700г
Возраст
От 3 лет
Длина
30
Жанр
научно-популярный
Состояние
Новое
Тематика
настольные игры
Цвет
разноцветные
Ширина
21
Языки
Украинский
Стать дитини
Унисекс

Залишити відгук

Переглянуті товари

New
Конструктор «Поліція» поліцейський відділок 1 918

1197 грн

New
Рюкзак шкільний каркасний SMART Сірий (558079)

720 грн

Інтернет-магазин "Іграшка"

Всі права захищені © 2024

Ми приймаємо: Mastercard Visa Privatbank
Designed by INMARK