Щодня з 9:00 до 21:00

Настільна міні гра Кібер Мафія Strateg Cyber ​​Mafya 36 карток російська мова (30663)

Немає в наявності
(Відгуків: 0)
  • 60 грн

       Настільна міні гра Кібер Мафія Strateg Cyber ​​Mafya 36 карток російська мова (30663)

       Чудова гра для компанії.

       Командна гра з психологічними компонентами, дії якої відбуваються в кіберпросторі, вимагає від гравців продумати стратегію, свої дії та вийти переможцем – це завдання, які має виконати дитина в настільній грі Кібер Мафія Strateg 30663.

      Інтерактивна розважально-соціальна гра в яку можна грати в компанії до 10 осіб будь-якого віку, стане цікавим проведенням часу як для дітей, так і дорослих. Забезпечить розвиток соціальної взаємодії, оскільки в процесі гри доведеться домовлятися із суперниками, навчить самостійно приймати рішення, нести відповідальність за свої дії та розвине спостережливість. І крім усіх цих переваг – це просто весела та цікава гра для компанії. Доставить багато приємних хвилин та забезпечить гарний настрій.

       У комплекті є все необхідне для розваг – 36 карток. Перед початком гри необхідно ознайомитися з правилами та вибрати одну з ігрових ролей. Перемога чекає на гідного! Правила досить прості та гра захопить учасників з першої партії. Мова російська.

       В комплекті:

36 карток

інструкція

       Сам набір виглядає дуже презентабельно. Відмінний варіант подарунка і чудовий спосіб великої компанії весело провести час, визначити найуспішнішого цього вечора. Удача любить сміливих та розумних. Дерзайте.

Время игры
30-60 мин.
Высота упаковки
13
Длина упаковки
9
Жанр
Развлекательные игры
Количество деталей
36
Минимальный возраст ребенка
От 10 лет
Предназначение
Для компании
Состояние
Новое
Страна производитель
Украина
Тематика
Карточная игра
Ширина упаковки
2
Языки
Русский
Стать дитини
Унисекс

Залишити відгук

Інтернет-магазин "Іграшка"

Всі права захищені © 2024

Ми приймаємо: Mastercard Visa Privatbank
Designed by INMARK