Щодня з 9:00 до 21:00

Настільна карткова стратегічна гра "Еквілібріум" Ludum (LP8045-51)

Настільна карткова стратегічна гра "Еквілібріум" Ludum (LP8045-51)
В наявності
(Відгуків: 0)
  • 381 грн

Настільна містика "Еквілібріум" - атмосферна карткова стратегія з високою ймовірністю випадку. Створена спеціально для підлітків, вона буквально живиться їх адреналіном і ще більше віддає натомість. Тож емоцій буде понад норму. Перевірено.

 

Мета гри таємничо-цікава та планетарно-відповідальна: 

2-4 гравці виступають у ролі обраних – вирушають в інші світи та відновлюють рівновагу темних та світлих сил. Збирають каміння-артефакти та обмінюють їх на персонажів для своїх світів.

 

Існує два варіанти рівноваги:

У першому переможе той, хто перший збере потрібну комбінацію сил.

У другому у переможця швидше опиняться на руках 2 світлі, 2 темні та 2 сутінкові персонажі.

 

Думаєте легко та готові кинутися у бій? Чудово. Але будьте пильні. Функціонально проста, з правилами, які пояснюються за 5 хвилин, гра легко плутає плани та блискавично змінює розстановку сил на ігровому полі. Ось вона головна фішка! Ви продумали все до найменших деталей, а «Еквілібріум» взяв та підкинув артефакт не того кольору чи раптовий обмін персонажами.

 

Але не дайте збити себе зі шляху! Баланс між Світлом і Темрявою – справа тонка. І під силу лише найвідважнішим, холоднокровним та розумним. А ще каміння-артефакти по-справжньому світяться у темряві. Це варто побачити та друзям показати. Їм сподобається. "Еквілібріум" - однозначно крута гра. Вона вразить на дозвіллі, зарядить на вечірці, розважить, прокачає, підживить емоціями. 100% must-have у вашій настільній колекції.

 

Кількість гравців - 2-4.

Вік - від 12 років. 

 

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення

Возраст
От 12 лет
Количество участников
2 - 4
Упаковка
Коробка

Залишити відгук

Інтернет-магазин "Іграшка"

Всі права захищені © 2024

Ми приймаємо: Mastercard Visa Privatbank
Designed by INMARK