Щодня з 9:00 до 21:00

Настільна гра "Райдужні кульки" 48 шт, 2-4 учасники, 3+ (2016-191)

Настільна гра "Райдужні кульки" 48 шт, 2-4 учасники, 3+ (2016-191)
Немає в наявності
(Відгуків: 0)
  • 150 грн

Підготовка до гри:

Покладіть шахівницю на стіл, помістіть 48 бусинок, а центральна позиція порожня. Зверніть увагу, що сусідні намистини не одного кольору. У випадку гри для двох осіб шахова дошка розташована під протилежними кутами, і кожна людина може використовувати два слоти для збирання бусинок. Проштовхніть весь ряд намистин. Бісерени одного кольору розташовані поруч. Гравець, який збере намистини одного кольору (2 і більше) і набере найбільше бусинок, стає переможцем.

Гра починається:

Гравці ходять першими за годинниковою стрілкою. Виштовхуйте ряд намистинок і збирайте кілька сусідніх намистинок одного кольору. Зверніть увагу, що їх можна штовхати лише в одному напрямку (як показано на рис. 2 та 3). Поки що є дві і більш намистини одного кольору. Одного кольору (горизонтального або вертикального), його можна зібрати, (як показано на малюнку, 4 і 5) додаткові рухи, якщо гравець рухається один раз, поки не з'являться сусідні намистини того ж кольору, йому можна дозволити переміститися ще раз. Другим рухом повинні бути намистинки в першому русі, і нехай намистини одного кольору з'являються поруч (як показано на рисунках 6, 7 і 8).

Гра закінчена:

Коли ніхто не може перемістити до 2 разів, щоб сформувати сусідні намистини одного кольору, гра закінчується. Гравці вважають намистини, і гравець, який набрав найбільшу кількість намистин, стає першим переможцем гри.

Высота упаковки
29,1 см
Длина упаковки
24,1 см
Упаковка
Коробка
Ширина упаковки
3 см

Залишити відгук

Переглянуті товари

New
Лялька Barbie Модниця африканка, оригінал, 29 см (FBR37)

439 грн

New
Дерев'яна іграшка Tree Toys Крутий Узвіз №3 44*30*10 см (MD 2541)

569 грн

Інтернет-магазин "Іграшка"

Всі права захищені © 2024

Ми приймаємо: Mastercard Visa Privatbank
Designed by INMARK