Щодня з 9:00 до 21:00

Конструктор металевий ТехноК",модель "Мрія", набір для конструювання з різними способами з’єднання деталей, 53*64*15см, 9178

Немає в наявності
(Відгуків: 0)
  • 1075 грн

"Мрія" - це не просто літак!  Не тільки найбільший та найпотужніший літак у світі, створений Київським КБ ім.Антонова.

Це наш символ незламності та єднання!

Це наша впевненість у Перемозі!

Це неухильна віра у вільну, велику та квітучу Україну! 

Подарункова версія Металевого конструктора ТехноК, модель "Літак Мрія".

Великий та цікавий конструктор аж на 1110 деталей. Це роботи не на один день.  Але вона того варта - наша Мрія!

Конструктор - це можливість корисно проводити час з батьками та друзями. Такі ігри добре розвивають моторику, увагу та мислення. Іграшка є першим кроком у вивченні фізики та механіки, знайомить з технічними назвами деталей, простими кресленнями та схемами.

Детально:

1110 деталей

розмах крил 64 см

довжина 53 см

висота 15 см.

рухомі шасі

відкидний трап у багажному відділенні

Традиція металевих конструкторів бере свій початок  далекому 18 ст. На цих конструкторах виросло багато поколінь відомих винахідників, механіків та інженерів. Завдяки іграшці хлопчаки  (та й дівчатка) здобувають перші навички з’єднання деталей гвинтами, гайками, роботи викруткою та ключами. Вони власними руками створюють справжні моделі, що "працюють": різноманітні автомобілі, гелікоптер, кран, трактор, потяг, позашляховик, танк, мотоцикл та багато іншої техніки.  Робота з конструктором викликає у дітей інтерес до роботи машин та механізмів, дає базові поняття про взаємодію окремих частин. Знайомить з технічними назвами деталей, простими кресленнями та схемами. Саме у цікавій та ненав'язливій грі найкраще розвиваються навичка логічного мислення, просторова уява, уважність та фантазія.

Металеві конструктори використовуються на уроках в початковій школі, як набори для конструювання з різними способами з'єднання (НУШ).  Новітня методика  STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics), що набирає обертів, активно застосовує такі конструктори в освітньому процесі. Наприклад можна зібрати модель молекули, квітки, вітряка чи динозавра.  Дитина не просто знайомиться з новими напрямами розвитку точних наук та інженерії, а вчиться реалізовувати вивчене на практиці.

Металеві конструктори ТехноК вирізняють високою якістю та різноманіттям деталей,  цікавим поєднанням металевих та пластикових запчастин. У кожному наборі є викрутка та ключі для збирання моделей.  На допомогу юним механікам – кольорова, детальна покрокова інструкція, яку також можна завантажити з нашого корпоративного сайту.

Для дітей від 7-ми років.

Пакування - велика подарункова коробка з ручкою.

Возраст
От 7 лет
Высота
15
Высота упаковки
30 см
Длина
64
Длина упаковки
49 см
Количество деталей
1110
Состояние
Новое
Тематика набора
Украина
Тип игрушки
Конструктор металлический
Тип модели
Самолет
Упаковка
Картонная коробка
Ширина
53
Ширина упаковки
4,5 см
Стать дитини
Для мальчиков

Залишити відгук

Інтернет-магазин "Іграшка"

Всі права захищені © 2024

Ми приймаємо: Mastercard Visa Privatbank
Designed by INMARK