Щодня з 9:00 до 21:00

Ігровий набір стоматолога ТехноК 11 предметів 26*9*12 см (7341)

В наявності
(Відгуків: 0)
  • 187 грн

Іграшка «Набір стоматолога ТехноК» познайомить малюків з новою професією — лікаря стоматолога. Так діти змалечку будуть вчитися правильно доглядати за порожниною рота. А в ігровій формі робити це набагато цікавіше, адже саме через гру дітям легше вчитися і виявляти себе.

У наборі є всі необхідні інструменти, щоб провести огляд і пролікувати зубки улюбленим іграшкам: бур, дзеркало, зонд, шприц, термометр і пінцет. Модель щелепи допоможе краще розглянути зубки. Надівши окуляри і бейджик, малюк відчує себе справжнім стоматологом. А дотримуватися всіх правил гігієни в "стоматологічному кабінеті" допоможе спеціальна захисна маска.
Сюжетно-рольові ігри відіграють важливу роль у розвитку дітей, сприяють формуванню соціальних і комунікативних навичок, розвивають фантазію й уяву. Іграшка «Набір стоматолога ТехноК» допоможе малюкам краще познайомитися з професією лікаря, і, що дуже важливо, подолати страх перед відвідуванням стоматологічного кабінету. Ми рекомендуємо пограти цією іграшкою з малюком напередодні візиту до лікаря і розповісти багато цікавого про його зубках. Також наш новий набір зможе стати подарунком після відвідування лікаря за терпеливе поведінку в кабінеті.
Іграшка виготовлена з міцного і якісного пластика без запаху.
Упаковка — яскрава напіввідчинені коробка. Для дітей від 3-х років.

Возраст
От 3-х лет
Высота
9 см
Длина
26 см
Количество предметов в наборе
11
Материал
Пластик
Состояние
Новое
Упаковка
Картонная коробка
Цвет
Разные цвета
Ширина
12 см

Залишити відгук

Інтернет-магазин "Іграшка"

Всі права захищені © 2024

Ми приймаємо: Mastercard Visa Privatbank
Designed by INMARK