Щодня з 9:00 до 21:00

Ігровий набір 4D Розвиваюча гра «Світ тварин Європи» з доповненою реальнiстю звук, пазл карта, книга, тварини, ARкартки, FastAR Kids , кор 33*24*6,5см (237066)

Немає в наявності
(Відгуків: 0)
  • 1499 грн

Відкрийте для себе тваринний світ Європи за допомогою елементів доповненої реальності, яка допоможе поринути у живий світ унікальних тварин!

Завдяки цьому набору діти зможуть більше дізнатися про площу континенту, його місцезнаходження на Планеті Земля, про клімат, навколишнє середовище та особливості різних видів тварин, що мешкають на цьому континенті. 

Прочитайте цікаву книжку та насолоджуйтесь яскравими зображеннями тварин Європи.

Пограйте з навчальними картками,знайдіть правильну відповідь на питання, яке ви знайдете на кожній картці.

Пограйте з реалістичними 3D-моделями тварин.

Складайте розвивальний кольоровий пазл.

Спостерігайте , як оживають реалістичні тварини на картках набору «Тварини Європи» за допомогою нашої безкоштовної програми FastAR Kids Edu, який працює на iOS та Android. Лише завантажіть та запустіть безкоштовний додаток, знайти секретний код в коробци та активуйте картки! Потім наведіть камеру свого девайсу на картинку та спостерігайте за магією. Ігровий набір дуже простий та зручний для використання.

Завдяки цьому унікальному набору для дітей від FastARkids діти отримують нові знання та навички: що сприяють розвитку уяви, тренують пам'ять, пробуджують дослідницький інтерес та любов до природи. Створений для загального розвитку, малої та великої моторик, покращення пам’яті, логіки та просторового мислення, самостійності та дисципліни. Спрямований на покращення зорового сприйняття, слухового, кінестетичного. Розвиває сприйняття на слух та розширює словниковий запас. Дітям весело та цікаво, саме те, що потрібно для швидкого навчання та гарного настрою

Цей інноваційний набір однаково добре підходить для ігор, а також для навчальних ігор в освітніх закладах для дітей. Рекомендований для дітей старше трьох років.

Читайте, навчайтесь та грайте!

Набір містить: Книга «Тварини Європи», Постер-пазл, 3D моделі тварин, 3D навчальні картки з елементами доповненої реальності.

Дізнайтеся першими дивовижні факти фауни Європи. Для прикладу, чи знали ви, що у венецькому озері мешкає останній на Землі представник виду ластоногих – карликовий видротюлень? Наглядно зможете побачити найвідоміших жителів степових просторів, тайги, тундрових лісів; всіх представників ссавців, птахів, плазунів та земноводних. 

Всі матеріали для набору виготовлені з екологічно-безпечних матеріалів та відповідають світовим стандартам безпеки. Крім того, наші книги та ігрові набори рекомендовані МОН України для використання для дітей в загальноосвітніх закладах освіти , школах, садочках. Навчайтесь та грайте! Завдяки кольоровій анімації та чіткій якості ваша малеча буде зацікавлена у пізнанні навколишнього світу. Додаток дозволяє передивлятися гру-навчання по декілька разів, робити фото з героями, ділитися ними з рідними та друзями. Термін використання набору за допомогою інтерактивної технології безстроковий. Програма підтримує українську мову.

Вирушайте в захопливу подорож разом з дивовижними тваринами Європи, проведіть свій час весело та з користю завдяки ігровому набору з елементами креативної доповненої реальності від FastAR Kids Edu.

Возраст
От 3 лет
Высота упаковки
24
Длина упаковки
33
Материал
Картон
Особенности
Звуковые эффекты
Состояние
Новое
Тематика набора
Животное
Тип
Для развития
Упаковка
Картонная коробка
Цвет
Разноцветный
Ширина упаковки
6,5
Языки
Украинский
Стать дитини
Унисекс

Залишити відгук

Переглянуті товари

New
Рюкзак молодіжний YES ST-33 Dense, 35 * 29 * 12 (555452)

402 грн

New
Рюкзак молодіжний YES ST-27 Midnight blue 29 * 23 * 10 (555770)

403 грн

New
Конструктор «Поліція» Qman - Страйк, 186 деталей (1907)

165 грн

Інтернет-магазин "Іграшка"

Всі права захищені © 2024

Ми приймаємо: Mastercard Visa Privatbank
Designed by INMARK