Щодня з 9:00 до 21:00

Дитяча розвиваюча гра Вчимося рахувати, математика, пластик, FUN Game Club", 30 елементів, кубик, в кор 22*5*14см (44735)

В наявності
(Відгуків: 0)
  • 169 грн

Бренд "4FUN Game Club" вкотре доводить, що навчання може легко перетворюватися на цікаву гру. Саме у такому форматі дитина швидше отримує необхідні навички і легше засвоює нові знання.

Математична гра “Вчимося рахувати” познайомить дитину з цифрами, навчить рахувати, порівнювати та виконувати прості математичні дії.

Варіанти гри:

1. Всі цифри у наборі відрізняються висотою. Чим більша цифра, тим більший її розмір. Спробуй скласти рівність, що дорівнює, наприклад, десяти. 

Підказка: правильно побудованою відповіддю буде та, яка зрівняється за висотою з цифрою 10. 

2. Оберіть одну з найбільших цифр та покладіть її в основу майбутньої пірамідки. Зберіть блоки таким чином, щоб їхня кількість зменшувалася у напрямку до вершини.

Приклад: візьміть за основу цифру 6 та покладіть її горизонтально. Для наступного рівня піраміди візьміть дві двійки, потім одну трійку, а на верхівку піраміди встановіть 1.

3. Вчимося рахувати та запам’ятовувати. Запропонуйте дитині вишикувати цифри від менших до більших. Головне правило - кількість цифр має відповідати їхньому значенню.

Тобто, 1 одиничка, 2 двійки, 3 трійки.

Ще один цікавий спосіб: дайте дитині подивитися на картинку протягом 5-ти секунд, а потім запропонуйте відтворити зображене за допомогою цифр.

4. Киньте кубик. Знайдіть цифру, що відповідає кількості позначень на кубику. Якщо потрібний блок не знайдено, хід переходить до наступного гравця.

Повторюйте цей процес, доки блоки не закінчаться.

Перемагає гравець з найбільшою стопкою блоків.

Возраст
От 2 лет
Высота упаковки
14
Длина упаковки
22
Материал
Пластик
Особенности
для малышей, соревновательные игры,познавательные игры,развивающие игры
Состояние
Новое
Тематика набора
математика
Тип игрушки
Для развития
Упаковка
Картонная коробка
Цвет
Разноцветный
Ширина упаковки
5
Стать дитини
Унисекс

Залишити відгук

Інтернет-магазин "Іграшка"

Всі права захищені © 2024

Ми приймаємо: Mastercard Visa Privatbank
Designed by INMARK